Flamme Fatale doet een aanzoek en Stan Van Samang komt meespeuren in ‘The Masked Singer’

TVFlamme Fatale stond de vorige afleveringen al in vuur en vlam, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Ze zorgt voor een primeur in ‘The Masked Singer’ met een heus huwelijksaanzoek. Ze gaat op de knie voor Niels Destadsbader en die antwoordt aarzelend: “Euh, ja dan zeker?”

7 reacties

  • Ruben Vanderhoeven

    2 jaar geleden
    Kan alles betekenen, de tips dit jaar trekken op niks een zijn heel far fetched. Kan zijn dat het zijn vriendin is, of dat de persoon dezelfde naam heeft, of verjaardag, of dat ze een boek heeft uitgebracht op de troyw datum van Niels zn ouders. Je kan er niets meer uitafleiden en kijkt dus gewoon naar een leuk zang programma.
  • Christiane Cantillon

    2 jaar geleden
    Ijskoning is voor mij Guga Baul…,
  • Myriam Torfs

    2 jaar geleden
    Het is misschien zijn huidige vriendin die hem een aanzoek doet… of het kan ook weer een misleiding zijn… in dit programma is alles mogelijk… ik vind het toch een tof programma… kan het niet rechtstreeks , dan neem ik het op en anders kijk ik er op zaterdag ook nog naar…krijg er niet genoeg van… ben erg benieuwd of mijn pronostiek klopt of niet…
  • Agnes Volginsky

    2 jaar geleden
    Ik vind het een heel tof programma , echt waar !! Maar een huwelijksaanzoek aan Niels Destadsbader ??? Wat heeft dit nog met de mask Singer te maken ? Heeft hij soms gebrek aan belangstelling?
  • Linda Hermans

    2 jaar geleden
    Miischien is het wel Niels zijn vriendin, die make-up verzorgt van de artiesten bij VTM