The Masked Singer; seizoen 2, aflevering 5 op vrijdag 11 februari 2022 bij VTM. Op de foto: Schorpioen
Volledig scherm
PREMIUM
The Masked Singer; seizoen 2, aflevering 5 op vrijdag 11 februari 2022 bij VTM. Op de foto: Schorpioen © VTM

“Die internetvideo van Schorpioen heeft haar de das omgedaan”: onze man speurt mee naar 'The Masked Singers’

TVGeen aimabele robotjes meer in ‘The Masked Singer’. Geen immer vrolijk springende ‘Papegaai’ meer sinds vorige aflevering. Het gaat dus hard in het best bekeken VTM-programma in tijden. Inmiddels zijn er nog maar zes levende maskers in de running. Nog steeds maakt ‘Miss Poes’ ontzettend veel kans om de wedstrijd te winnen. Of steekt ‘Ridder’ daar een zwaardje voor? Wij zetten alle hints en juiste pistes op een rij, luisterden naar veel muziek en geven elke week onze prognose. “Het opwarmfilmpje van Konijn hakte de knoop door, en wij denken dat vanavond iemand jaloers zal zijn bij dat huwelijksaanzoek.”

5 reacties

  • Liesbeth Cuppens

    2 jaar geleden
    Nog maar eens een bewijs dat mensen het verschil tussen Spaans en Italiaans niet kennen. Enkele weken geleden stond er 'Buenos días' (goede dag), terug te vinden in elke toeristische gids. De Italiaanse versie zou 'Buon' giorno' geweest zijn. Ridder is Isabella A.
  • Jeroen Debaere

    2 jaar geleden
    @ Hilde Tanghe : FOUT , Hilde. Dit programma heeft succes omdat de kijkers proberen te achterhalen wie onder de maskers zitten terwijl die een liedje zingen. Het gaat helemaal niet om wie de beste zang kan brengen want dan moeten alle deelnemers zangers zijn wat niet het geval is.
  • Toran Korshnah

    2 jaar geleden
    Als Sandra Kim nergens te bespeuren valt, is dit een vliegende schande. Ere wie ere toekomt. Zij was de beste, en is dat nog steeds.
  • Hilde Tanghe

    2 jaar geleden
    De winnaar van het songfestival meerdere keren niet redden als jury : shame on you.Het gaat toch om zangtalent?
  • barbara baeyens

    2 jaar geleden
    De leukste zijn er al uit...