Veerle kreeg flink wat korting bij Delhaize.
Volledig scherm
Veerle kreeg flink wat korting bij Delhaize. © Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Delhaize houdt grote 1+1 gratis- en 2+2 gratis-actie: “Ik heb 35,91 euro betaald in plaats van 76,17 euro”

Wie dezer dagen een koopje wil doen, moet er volgens de leden van Promojagers België de folder van warenhuisketen Delhaize bijhalen. “Je kan er tot 371 euro besparen met een grote 1+1 gratis- en 2+2 gratis-actie”, aldus beheerder Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN. “Het is de moeite.”

26 reacties

  • Nancy Haesaert

    2 jaar geleden
    De 5 punten bon bestaat wel nog. Deze is ook digitaal terug te vinden op je smartphone en kan je rechtstreeks koppelen aan je pluskaart. Die wordt dan automatisch afgetrokken van het totaalbedrag. Maar is inderdaad omslachtig om alles terug te vinden.
  • Henri Demeer

    2 jaar geleden
    hun nieuw systeem om punten om te zetten trekt op niets, je moet een IT er zijn om het opgelost te krijgen , dus sedert de 5 € puntenbon niet meer bestaat gaan we niet meer .
  • Carine Defranck

    2 jaar geleden
    Zijn mooie acties van Delhaize , wie Delhaize klant is weet dat er altijd dat beetje extra is, wie niet graag gaat dat is hun keuze. Elke supermarkt doet wat hij kan om hun klanten in de watten te leggen en nu is dat eens Delhaize. Top winkels. Tja de naam alleen al is mooi.
  • Marie Rose Van der Haeghen

    2 jaar geleden
    Delhaize is duurste winkelketen in Belgie.
  • Ivan De Saedeleer

    2 jaar geleden
    Voor de promotie 2+2 Douwe Egberts moeste alvast niet op zaterdagmorgen in de Delhaizes van Zottegem of Bambrugge zijn, uitgeput... Tot wat dient een weekend actie als die promotie al na 1 dag niet meer te verkrijgen is? Klantenmisleiding dus...