Coronacommissaris Pedro Facon.
Volledig scherm
Coronacommissaris Pedro Facon. © Photo News

Coronacommissaris Pedro Facon: “We juichen wéér te vroeg: de pandemie is niet voorbij”

“De pandemie is nog niet voorbij, we juichen weer te vroeg.” Dat zegt coronacommissaris Pedro Facon in een interview met ‘De Zondag’. Hij zal aan het Overlegcomité - dat samenkomt op 4 maart - voorstellen om over te schakelen naar ‘code geel’ op de coronabarometer, maar de afschaffing van het Covid Safe Ticket (CST) is volgens hem nog niet aan de orde.

177 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    2 jaar geleden
    De (financiële) geest is uit de f(l)acon en zoekt en vindt beter betalenden.
  • Ibn Marouf

    2 jaar geleden
    Voor jullie bende zal het altijd te vroeg zijn, kwestie van niet uit de schijnwerpers te moeten. Met gezondheid van de bevolking heeft het al lang niets meer te maken! Geen enkele van jullie hersenspinsels heeft ook maar iets betekenisvol bereikt! Het Covid Safe Ticket (CST) MOET afgeschaft worden, en wel zo snel mogelijk. Dat heeft bij wijze van spreken nog geen enkele besmetting vermeden, want het is een totaal zinloos iets, dat, buiten de verkoop van vaccins, niets garandeert.
  • GILBERT WELLENS

    2 jaar geleden
    Geef die man al gauw zijn C4
  • Henri Dederen

    2 jaar geleden
    Inderdaad opeens is omwille van Oekraine crisis corona weer ver weg. Er gaan zelfs al moppen op internet hierover - Putin zou de nobelprijs voor de vrede moeten krijgen omdat hij op 3 dagen wereldwijd de Coronapandemie heeft verslaan.
  • yvette goris

    2 jaar geleden
    Ik vroeg me al af van waar deze man kwam... onbekend... Blijkt een gewezen kabinetschef te zijn van M.Deblock en geen virioloog of arts doch een politicoloog... die kennen zeker veel van pandemieën? Zo ziet ge maar: weer een onterecht postje gegeven.