© BFM

Passagier raakt zwaargewond bij botsing op kruispunt in Boechout

Boechout -

In Boechout is maandagochtend een passagier van een wagen zwaargewond geraakt bij een botsing op het kruispunt met de Gillegomstraat en de Provinciesteenweg. Beide bestuurders hadden groen licht. Toen één van hen wou afslaan, reed hij frontaal in op de andere wagen.

nelo

Het incident gebeurde rond 5.50 uur op het kruispunt met de Gillegomstraat en de Provinciesteenweg in Boechout. “Beide wagens reden op de Provinciesteenweg, in tegengestelde richting, en hadden groen licht”, legt Johan Wonnink, woordvoerder van Politiezone Minos, uit. De witte Mercedes reed richting Mortsel, de Volvo ging richting Lier. Op het kruispunt sloeg de Volvo linksaf naar de Schransstraat, waarop hij inreed op de Mercedes.

“De passagier van de Mercedes is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar”, zegt Wonnink. “De bestuurders bleven ongedeerd.” Door het incident was het volledige kruispunt een tijdlang afgesloten. Rond 6.45 uur werd de weg weer vrijgemaakt. Beide wagens waren niet meer rijvaardig en moesten worden getakeld.

 © BFM

 © BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER