‘De Mol’ gaat op 20 maart van start en pakt meteen uit met mysterieus gezicht

Het tiende seizoen van ‘De Mol’ gaat op zondag 20 maart van start. Play4 stuurde maandag de trailer van de jubileumeditie de wereld in, en daarin duikt op het einde een mysterieus figuur op. Wie dat is wordt misschien duidelijk op 13 maart. Dan worden in ‘Café De Mol’ de kandidaten voorgesteld.

‘De Mol’, samen met ‘De slimste mens ter wereld’ één van de kroonjuwelen van Play4, trekt dit jaar naar de Canarische eilanden en nu weten we ook wanneer we het avontuur daar op tv mogen verwachten: op zondag 20 maart. Presentator Gilles De Coster ontvangt zijn kandidaten op Lanzarote en vandaaruit wordt het ‘island hoppen’ naar de andere eilanden van de zonnige archipel voor de Afrikaanse westkust.

Het aankondigende filmpje begint met een beeld van een mysterieuze man met hoed die voorovergebogen aan een rijkgevulde feesttafel zit. “Ik ben de mol en dit is het tiende avontuur. Dat moeten we toch vieren?”, zegt hij en prompt stroomt de champagne. De verrassing komt evenwel op het einde wanneer de man die zichzelf de mol noemt plots zijn gelaat toont. Er verschijnt een onbekende jongeman over wie Play4 geen verdere informatie wenst te geven. Is hij een deelnemer? Een would-be mol? Een nieuwe co-presentator? Of vertegenwoordigt hij een nieuw element in het spel? De toekomst zal het moeten uitwijzen.

Wat wel al vaststaat is dat de finale van ‘De Mol’ op 8 mei geprogrammeerd staat. De ontmaskering van de saboteur zal niet alleen op Play4 te volgen zijn, er komt ook een groot finale-evenement in Paleis 12 in Brussel. Ook ‘Café De Mol’ keert dit jubileumseizoen terug: op 13 maart krijg je daar de voorstelling van de kandidaten.

LEES OOK. Bestemming van ‘De Mol’ is bekend: Gilles De Coster toont je hoe je het eerder had kunnen weten

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER