Loekasjenko toont kaart met mogelijk aanvalsplan van Russen: is Moldavië volgende doelwit?

Tijdens een vergadering met zijn veiligheidsraad heeft de dictator van Wit-Rusland een gedetailleerde kaart besproken die blijkbaar de Russische strategie onthult om de belangrijkste steden van Oekraïne te veroveren. Daarbij lijkt Aleksandr Loekasjenko ook aan te geven dat de troepen van Vladimir Poetin de intentie hebben om Moldavië binnen te vallen. Bekijk hierboven het volledige fragment en oordeel zelf.

56 reacties

  • arlette houx

    2 jaar geleden
    Vraag me af of er in Rusland GEEN enkele held(in) is die Poetin kan stoppen.
  • Jo Peeters

    2 jaar geleden
    De schurkenstaten gaan de wereld verpesten met hun oorlogen.
  • wesley christiaens

    2 jaar geleden
    Er gaan GEEN kernwapens gebruikt worden. De mensen achter en rond Poetin gaan dat ook niet toelaten. Zijn eigen kring van oligarchen beginnen ook te morren na al die sancties. Wo3 komt er zeker niet van! Stop met paniekeren mensen.
  • Danny Buyse

    2 jaar geleden
    @Jurgen Herbert, Rusland kan geen kernwapens gebruiken. Doet hij dat dan bestaat Rusland en de rest van de wereld niet meer. Geen enkel leven zal nog bestaan op deze wereld. Rusland heeft er 6 duizend maar ook de NATO en dus goed om de aarde 500 keer totaal te vernietigen.
  • Danny Buyse

    2 jaar geleden
    @Jurgen Herbert, zo impulsief te denken dat Poetin kernwapens gaat gebruiken. Blijkbaar weten mensen niet wat kernwapens zijn. Als Poetin er 1 lanceert zijn er al 10 tallen vertrokken richting Rusland zowel uit Europa , VK en de VS. M.a.w. Als Poetin een kernwapen gebruikt bstaat Rusland en de rest van de wereld niet meer. Geen enkel mensenleven z