De auto waarin de lichamen van Davy en Sara zaten, werd zaterdagnacht uit de IJzer gehaald, niet ver van het restaurant waar het jonge koppeltje vrijdagavond nog iets ging eten.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto waarin de lichamen van Davy en Sara zaten, werd zaterdagnacht uit de IJzer gehaald, niet ver van het restaurant waar het jonge koppeltje vrijdagavond nog iets ging eten. © Mathias Mariën/RV

Pril koppeltje belandt met auto in kanaal in Nieuwpoort: “Ik zag hun mistlampen in mijn achteruitkijkspiegel. En plots waren ze weg”

Officieel waren ze nog geen koppeltje, hoewel iedereen in hun omgeving al wel door had dat er iets moois bloeide tussen Davy (28) en Sara (34). De twee waren vrijdagavond samen een hapje gaan eten in Nieuwpoort, maar werden op de terugweg wellicht verrast door de hevige mist. In een bocht gingen ze rechtdoor en belandden ze met hun auto in de IJzer, waar ze pas een dag later teruggevonden werden. “Een drama”, zegt de familie. “Toen we hen zaterdagavond nog steeds niet konden bereiken, wisten we dat het écht niet goed was.”