VTM
Volledig scherm
© VTM

Bondgenoten slaan de bal opnieuw mis in ‘De Verraders’: “Ik heb alles gegeven, maar het heeft niet mogen zijn”

TVDe voorbije weken ontpopte ze zich tot de publiekslieveling in ‘De Verraders’, maar vanavond viel het doek dan toch voor Astrid Coppens. Vorige week maakte ze er geen geheim van dat Walter haar hoofdverrader was en opende ze frontaal de aanval. Iets wat haar in de vijfde aflevering zuur opbrak. Astrid kreeg immers een bezoekje van Staf Coppens, die haar doodvonnis van de verraders overhandigde.

11 reacties

  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Is dat een spel? Nee, het is ieder voor zich en meehuilen met de wolf in het bos die ze allemaal ondertussen wel kennen maar geen ene wil zich opofferen om die verrader eruit te spelen. Daar zit echt geen verrassing in dit programma. Chapeau voor Astrid die zichzelf trouw blijft.
  • Marc Cuypers

    2 jaar geleden
    De Walter zijn grootste mispraak daar is ZE terwijl er nog 2 mogelijkheden waren, zegt al genoeg. En dat telkens een verrader de vrijstellingsmedaille wint, is echt verdacht. En blijkkbaar zijn BV's toch niet zo slim.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Het is heel simpel: iedereen wil zo lang mogelijk meedoen. Is geen kudde, maar eigenlijk belang. PS waarom Hannelore dat zei "ik weet dat ik mooie ogen heb", dat is me nog niet duidelijk.
  • Laurent Mertens

    2 jaar geleden
    Als je niet akkoord bent, met de formule,bekijk het dan niet he.
  • Dirk Demol

    2 jaar geleden
    Ze worden ervoor betaald om te zeggen wat ze zeggen, en te doen wat ze doen. Dit is geen spel, maar manipulatie.