©  REUTERS

 

Streamingdienst Spotify tijdje buiten strijd, maar grootste problemen lijken van de baan

Spotify, een dienst waarop mensen muziek kunnen streamen, werkte dinsdagavond bij heel wat gebruikers in België en in de rest van de wereld, niet. Mensen werden ineens van het platform “gegooid”. Wat er aan de hand was, is nog niet duidelijk, maar omstreeks 20u30 leken de meeste problemen van de baan. Ook sites als Facebook, Instagram en Google ondervinden sinds ongeveer 19u plots veel meer storingen.

Dario Van Fleteren

Streamingdienst Spotify werkte sinds 19u15 bij veel gebruikers plots niet meer. Het kreeg een heleboel meldingen van gebruikers. Veel mensen kregen de melding dat ze zich opnieuw moeten aanmelden.

Op de website allestoringen.be was te zien dat het aantal meldingen van storingen bij Spotify razendsnel opliep tot in de duizenden. In Duitsland waren er meer dan 100.000 meldingen.

De problemen leken gelukkig van eerder korte duur, want ongeveer een uur later, viel het aantal probleemmeldingen drastisch terug.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook bij websites als Facebook, Wikipedia, Google en Instagram werden er wereldwijd iets meer problemen gemeld, al blijven het bij een beperkt aantal.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER