Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © BELGA

De sprintkansen zijn weg, maar Parijs-Nice heeft nog veel te bieden voor Van Aert: “Knie is geen excuus”

WielrennenParijs-Nice is nog niet gedaan voor Wout van Aert. Vandaag mag hij zich uitleven in zijn eerste tijdrit van het jaar. De halve bergrit van vrijdag heeft hij ook nog aangestipt. Voor de tijdrit zit hij wel met een klein probleem: Van Aert moet in een groen tijdritpak van de organisatie starten. “Ik ben gesjareld. Dat scheelt altijd wat”, zegt hij er zelf over.

8 reacties

  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Niemand weet de afspraken van een ploeg .Had Wout een spurt gewonnen dan snoepte hij de leiderstrui af van zijn ploegmaat . Wout staat daar mooi op één seconde en mag misschien vandaag in de tijdrit zijn kans gaan om ook eens de leiderstrui te proeven .
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Kan zich na vandaag beter zo veel mogelijk sparen door de eigen ambities opzij te schuiven. Volgende week gaat hij toch nog wat interval training nodig hebben want in de sprint heb ik hem al veel sterker gezien dan hier en in de RVV zal hij dit ook nodig hebben op die korte bergskes.
  • frankie bressinck

    2 jaar geleden
    Dat wordt weer een onderonsje van Jumbo in de tijdrit, Wout, Roglic en Dennis gaan met de prijzen lopen!
  • Sam Bedfort

    2 jaar geleden
    Wout moet in deze rittenwedstrijd niet knallen, hij moet Roglic aan de winst helpen. Zijn knie speelt uiteraard parten, dat kan niet anders op dit niveau.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Hij is nog niet 100% zoals verleden jaar in Parijs toen hij de wereld top spurt les gaf, maar komt wel in orde als drie van de grote vijf er aan komen.