“Ik begrijp niet hoe je Eden Hazard zó hard kan vernederen. Elke keer weer”

62 reacties

  • marc van de poel

    2 jaar geleden
    Eden was tot de laatste cent die 100.000.000 waard. Zonder die keten blessures en mislukte operaties, was hij nooit uit het team verdwenen. Een weergaloze topper, samen met Kevin dè ruggengraat van hèt Belgische elftal van de laatste 10 jaar. Hopelijk vindt hij elders de speelminuten die een speler met zijn talent en van zijn niveau verdient.
  • Francois Troch

    2 jaar geleden
    Hazard nog steeds een topper bewijst hij bij de duivels, Real kan hem zeer goed gebruiken, met een degelijke trainer dan, nu is Real geen ploeg Courtois, Modric en natuurlijk Benzema de anderen lopen erbij voor spek en bonen
  • Rik Vrachten

    2 jaar geleden
    Op zijn toppunt één v.d beste spelers ter wereld ! Maar hij heeft niet de grinta die hem continue aan de top kon houden (zie CR7) !! En wat nog speelt en meestal wordt vergeten !! In de premier league is hij zowat kapot getrapt door de beenharde takkels op alles onder de gordel . E Hazard is gewoonweg nu al teveel versleten voor de absolute top = kapot gestampt !!
  • Joël Harlophe

    2 jaar geleden
    De mooie tijden van Eden Hazard zijn voorbij vrees ik.Jammer genoeg.😟
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Is eigenlijk na Frankrijk nooit echt meer super geweest. Met Lille kampioen was eigenlijk een hoogtepunt. Daarna enkel nog twee keer eerder logisch kampioen met Chelsea. En ook niet altijd in de ploeg. Wel veel.