Lesley-Ann Poppe
Volledig scherm
Lesley-Ann Poppe © Instagram

Trotse Lesley-Ann Poppe vertelt hoe ze 8 kilo is kwijtgeraakt: “Geen rare dingen gedaan”

ShowbizzLesley-Ann Poppe (43) is samen met haar gezin op vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Vanaf haar plekje in de zon deelde ze mooie vakantiekiekjes, en het viel haar volgers op dat het mediagezicht er erg slank uitziet in haar zwempakjes. Poppe reageert nu zelf op haar gewichtsverlies, en vertelt in één keer hoe ze het heeft klaargespeeld om op 3 maanden tijd 8 kilo te verliezen. 

11 reacties

  • Emma Jacobs

    2 jaar geleden
    Die high tech snufjes zijn nergens voor nodig. Ik verloor op 3 maanden 18kg met gezonde voeding en af en toe eens gaan zwemmen.
  • Ronny Severeyns

    2 jaar geleden
    Dit is zelfs geen nieuws maar verdoken reclame. Afvallen om daarna eigen prducten te kunnen promoten.. . Met dat fitnessregime en dat dieet moet je heel wat meer winst kunnen boeken, en kan je die producten helemaal achterwege laten.
  • Hubert De Creeft

    2 jaar geleden
    Dus gewoon keto gedaan. Niets te maken met die tralalala van zalfjes en cryo. Gewoon geen suikers en/of koolhydraten eten
  • kurt jansens

    2 jaar geleden
    Gezonde voeding en regelmatig sporten. Daar zit het 'em. Al die dure producten helpen geen sikkepit. Dat is pure marketing en geldklopperij.
  • Tim Verhaert

    2 jaar geleden
    En weeral die haat? Is toch goed dat ze blij is met haar uiterlijk en dat haar 'dieet' helpt? Als er hier zelf politiekers met hun hond in het nieuws geraken en met applaus ontvangen word, waarom Lesley Ann Poppe niet?