Hebben The Rolling Stones de VRT-toren verlicht?

Wie vanmorgen in de buurt van de Reyerslaan in Brussel was, heeft een gigantische projectie kunnen zien. Vier grote rode tongen, het logo van The Rolling Stones, werden geprojecteerd op de VRT-toren. Geruchten dat er een nieuwe tour op komst is, doen al de ronde.

Bovenaan op de toren stonden de woorden "Start me up". Daar moeten The Rolling Stones voor iets tussen zitten. Wat ze ons willen vertellen is nog niet duidelijk. Eerder deze week waren er al geruchten dat ze onder meer naar Amsterdam zouden komen.

Tour? Album?

Normaal zouden The Stones in 2020 al op tournee gaan, die kon toen niet doorgaan door het coronavirus. Volgens geruchten zou er een nieuwe tour gepland zijn. Die zou langs Spanje, Duitsland, Engeland, Italiƫ, Frankrijk, Oostenrijk en Nederland gaan. Maar zou Belgiƫ er ook bij zijn?

Of zou er een nieuw album komen? Het laatste album van The Stones dateert al van 2016. Ook volgens geruchten zouden Mick Jagger en Keith Richards onlangs in Jamaica geweest zijn om nieuwe nummers op te nemen.Ā Bedankt voor de verwarring, Stones!Ā 

Meest gelezen