Thomas De Gendt.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas De Gendt. © Photo News

Thomas De Gendt over zijn koersplezier en de nieuwe wind bij Lotto-Soudal: “Niets zo goed voor de sfeer als een keer samen zat worden”

WielrennenVorige zomer dacht hij aan stoppen, maar vandaag is zijn koersplezier helemaal terug. Met dank aan de goede sfeer in de ploeg. Thomas De Gendt (35) over de kentering in zijn hoofd én bij Lotto-Soudal. “We gingen karten en er was Tripel Karmeliet...”

4 reacties

  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Jonah Kemps er er is nog maar 1 echte topkoers gereden dit jaar of ga je tireno adritico of parijs nice er ook bij rekenen waar 5 jaar geleden de meeste nog niet wisten hoeveel ritten er moesten vereden worden
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    De sfeer zit goed maar ze hebben nog steeds geen deftige koers gewonnen dit jaar, ze zouden toch op zijn minst een deftige voorjaarskoers moeten kunnen winnen, en dat doelloos gespartel van Campenaerts werkt eerder averechts want hij zelf zal zo nooit winnen en zijn teamgenoten laat hij op die manier achter en kunnen die ook niet winnen. Ik vind dat ze morgen in Nokere eens volledig de kaart De Lie moeten trekken dat is de grootste kans op succes.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Denk dat Lotto vast geroest zat in oude opvattingen. Maar nu gaat het goed.
  • RENE LENAERTS

    2 jaar geleden
    Er wacht hem later met zekerheid nog een grote carrière als ploegleider.