The Masked Singer
Volledig scherm
PREMIUM
The Masked Singer © VTM

‘Schorpioen’ grijpt net naast ticket voor finale ‘The Masked Singer’: “Zelfs mijn ouders hadden geen benul”

TV“Ik had eigenlijk iets roze verwacht, geen zwarte schorpioen”, zegt Klaasje Meijer (27). Toen ze voor de eerste keer ten tonele verscheen op het podium van ‘The Masked Singer’, had zo goed als niemand in de gaten dat het blonde ex-K3’tje in dat lichtjes griezelige pak verstopt zat. “Terwijl Hanne en Marthe met ‘K2 zoekt K3’ bezig waren, vertelde ik hen dat ik in een tv-serie speelde”, lacht ze in dit gesprek over haar avontuur, hoe zwaar haar pak was en hoe het er achter de schermen aan toeging. “Het was bijna zielig om Johnny Logan te zien puffen en hijgen.”

14 reacties

  • Gerrit Bosmans

    2 jaar geleden
    Ze ligt er net op tijd uit voor haar eerste solo elpee / cd uitkomt. Mooi getimed .
  • Ivan Willems

    2 jaar geleden
    Och, iedereen weet toch dat dit spel allemaal fake is en een doorgestoken kaart is. Brood en spelen hé. Mag ook eens amusant zijn. Niet meer , niet minder. Volgende maand komt er weer eens iets anders. En de boer ploegde voort.
  • Alain De Coene

    2 jaar geleden
    Ik zeg het al zolang konijn meedoet , voor de jury gaat het om de schattigste niet om de beste zanger of zangeres , robots idem dito , waarom nog kijken als je weet dat de minste zanger wint
  • Hugo Houtman

    2 jaar geleden
    OH wat een lief konijntje. Ik wordt er al verliefd op Zo klonk de jury. Ja natuurlijk komt een schorpioen iets minder sympathiek over. Dus blijkbaar doet het zingen er niet toe. .
  • Jean Emare

    2 jaar geleden
    Doorgestoken kaart. Konijn zou blijven ten koste van. Net zoals de robots en het afgesproken moment met Logan. Wat had je gedacht.. VTM. televoting.. manipulatie ten top. Was er geen gerechtsdeurwaarder? LOL