Russische influencers zijn ontroostbaar nu Instagram gebannen is in hun thuisland.
Volledig scherm
Russische influencers zijn ontroostbaar nu Instagram gebannen is in hun thuisland. © RV

Russische influencers ontroostbaar na ban op Instagram: “Mijn leven wordt me afgenomen”

Verscheidene Russische influencers hebben in tranen afscheid genomen van Instagram, nadat Rusland besloot om de toegang tot de socialenetwerksite te beperken. Zo postte Olga Buzova (36) een video van bijna zeven minuten waarin ze een aantal keren in huilen uitbarst, terwijl ze zich vertwijfeld afvraagt hoe het verder moet zonder haar 23 miljoen volgers. De kritiek blijft niet uit. “Ze mag altijd naar Charkiv (in Oekraïne, red.) komen. Hier werkt Instagram wel”, klinkt het onder meer.

99 reacties

  • nicky vandee

    2 jaar geleden
    Eens denken aan ECHT te gaan werken LUXE paardjes ? Rotverwende etters stel je niet aan, er zijn nu andere MEGA problemen dan jullie luilekker leeg leven. Wat eten ? Borsj is gezond zoals vroeger. Terug met voetjes op de grond, welkom in REAL LIFE nitwits
  • ivan de ridder

    2 jaar geleden
    Ondertussen moeten vele Oekraïners hun reëel leven en toekomst bekopen omwille van (Poetins) Russische agressie. Ik mag hopen dat deze 'influencers' 'gewoonweg' gedesinformeerd zijn vanuit het Kremlin om meer in te zitten met hun virtueel leventje dan dat van hun naaste buren. Als ze nog enigszins bereik hebben in eigen land zou het niet slecht zijn om op te roepen tot revolutie want de toekomst in Rusland oogt ook niet zo positief als hun huidige commander in chief aanblijft.
  • victor vandesande

    2 jaar geleden
    De overbodigheid en onbenulligheid ook domheid van influencers is hiermee overduidelijk bewezen
  • john Roderigas

    2 jaar geleden
    en wat met alle Oekraïners die door hun poetineke worden gedwongen te vluchten of sterven?
  • Roy Maes

    2 jaar geleden
    Zo zie je dagboek jongeren en helaas ook dertigers blijkbaar niet meer weten water echte wereld is. Dat ze blij zijn dat ze nog in leven zijn en nog niet hoeven te vluchten. Er zijn ergere dingen dan geen Instagram hebben, maar deze gevallen gaat het niet om hun volgers maar het geld dat ze ermee verdienen, en ergers is nog de volgers die er in mee gaan.