Eleven sports
Volledig scherm
© Eleven sports

Jérémy Doku vertelt over zijn vertrek bij Anderlecht en discussies met Kompany: “Dat moet af en toe eens kunnen”

VoetbalJérémy Doku is eindelijk blessurevrij en leeft zich weer uit op zijn flank bij Stade Rennes. In een interview vertelt hij over hoe zwaar het is om langdurig geblesseerd te zijn. Maar hij heeft het ook over hoe het is om onder Vincent Kompany te spelen en over de Rode Duivels. 

10 reacties

  • Alfons Detemmerman

    2 jaar geleden
    Lieve mensen Doku komt wel uit ds Beerschot opleiding he. Door Anderlecht weggeplukt.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Deze jongen kan echt wel heel goed voetballen. We mogen als Clubfan ook al eens een welgemeend compliment geven aan een gast opgeleid bij een ander team dan ons geliefd blauwzwart. Nog veel succes Jeremy en hopelijk blijf je nu wat gespaard van blessures.
  • Jan Wybo

    2 jaar geleden
    Doku is verkocht, en toch is de verlies put nog niet gevuld
  • philippe degryse

    2 jaar geleden
    albert is wakker, doku is een gewone voetballer die geluk gehad heeft weg te raken bij anderlecht, niet meer, niet minder.
  • Karl Huysmans

    2 jaar geleden
    Is het volgende talent dat van zijn sokkel gaat vallen.
  1. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen