VTM / RV
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM / RV

Familie juf Mieke reageert op doorbraak: “Enorm opgelucht dat er eindelijk een dader is. Maar nu is dé vraag: waarom?”

“En of we opgelucht zijn.” Zo reageert Jef Peeters (32) op het nieuws dat er na bijna anderhalf jaar mysterie een 37-jarige is opgepakt voor de moord op zijn moeder Mieke Verlinden (59). Nu dat ene vraagstuk voor 99,99 procent is opgelost - “een verdachte heeft bekend, maar zijn DNA moet nog matchen” - is daar meteen die andere vraag: “Waarom moest moeder dood? Waarom?”

14 reacties

  • Elisa deJong

    2 jaar geleden
    En is Mieke de enige juf die in zijn gevoel iets fout deed? Lopen anderen ook gevaar? En .. is de dader zelf wel perfect? Niemand is zonder fouten.. hij heeft onbedoeld ook wel eens iemand vernederd..
  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Nog vele vraagtekens
  • Jan Vercammen

    2 jaar geleden
    Voor dergelijke zware misdaden kan enkel de zwaarste straf worden gevonnist en geen vervroegde vrijlating. Ik wens de familie veel sterkte want zij zullen nu pas hun rouwperiode kunnen volmaken en er wacht hen nog een zware periode tijdens het proces waar zij geconfronteerd zullen worden met de dader.
  • Gilbert Geldof

    2 jaar geleden
    Ik pleit al lang voor een database van DNA van alle inwoners, dit kan perfect genomen worden bij geboorte. Is er een wanbedrijf of misdaad waarbij DNA werd aangetroffen kan er een match zijn. De liberalen hebben dit echter steeds tegengehouden omwille van privacy, terwijl wel de helft van België op facebook laat weten wanneer ze naar het toilet gaan of wat ze gaan eten. Ik heb te weinig karakters beschikbaar om mijn mening nog beter te motiveren. Mvg. GG
  • guillaumine cleuren

    2 jaar geleden
    Gelukkig gevonden nu moet het DNA nog bewezen worden knap werk speurders 👍