Konijn
Volledig scherm
PREMIUM
Konijn © VTM

"Als hij Konijn is, is het wel bijzonder slechte timing": onze man deelt z'n laatste pronostiek voor 'The Masked Singer’

TVHet had een volledig vrouwelijk onderonsje kunnen worden met Schorpioen, Miss Poes en Ridder, maar het team speurders besliste daar in de halve finale van ‘The Masked Singer’ anders over. Zij stuurden Konijn naar de finale. Zal hij ook met de overwinning aan de haal gaan? Of moet hij het onderspit delven tegen de dames? En vooral: wie zit er nu eigenlijk onder die maskers? We zetten alle tips en juiste pistes op een rij en geven voor een laatste keer onze prognose. 

43 reacties

  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Ik zie hier fake gedoe, en alles afgesproken, en dan vragen ze om een film in de plaats. Een film is ook fake, en afgesproken. Ik vraag mij af of sommigen nu eens niet gewoon kunnen genieten van een ontspannings programma . Er is al zoveel ellende, en een show als dit is gewon leuk. Voor wie het te amusant is, kijk naar het nieuws, dat is dezer dagen veel minder amusant.
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    Ben voor 200% zeker dat het Connor Rousseau is want dankzij zijn geflirt met de juryleden is hij erin gebleven tot nu, al kan hij niet goed zingen. Typisch Connor's gedrag.
  • Mark Van Damme

    2 jaar geleden
    ik hoop dat het een echte thriller wordt. :-)
  • koen Putteman

    2 jaar geleden
    Miss poes is Pommelien. In 1 vd filmpjes is een vliegtuigticket te zien met daarop een datum. Die datum was de geboortedatum van Pommelien
  • Johan Debeck

    2 jaar geleden
    Schorpioen was veel beter dan konijn, de jury moest hem er precies bij