Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © BELGA

Geen Nikola Storm, bondscoach Roberto Martínez haalt wel Siebe Van der Heyden bij de Rode Duivels: “Zijn profiel is heel interessant”

Rode DuivelsRoberto Martinez heeft Siebe Van Der Heyden opgenomen in zijn selectie voor de oefenwedstrijden van de Rode Duivels tegen Ierland (26 maart in Dublin) en Burkina Faso (29 maart in Anderlecht).

25 reacties

  • Jan Janssens

    2 jaar geleden
    Dessers, 6 goals in de EL. Neen hoor, selecteren we niet. Wel houten klaasen/wassenbeelden als Origi, Benteke en Batshuayi.
  • Guy Chaves Daguilar

    2 jaar geleden
    Nu moeten degene die hier zitten te leuteren over Anderlechtspelers en Anderlechtbankzitters selecteren mij eens vertellen welke spelers ze bedoelen. Verschaeren is de enige RSCA-speler en hij speelt wekelijks. Hij is van het beste dat we hebben voor het komende voetbaldecennium, net als Tielemans, of je het nu wilt geloven of niet. Het enige vreemde misschien is dat hij Doku boven Storm verkiest. Maar Tielemans, Verschaeren, Doku en Ketelaere zijn van het beste voor de toekomst en moeten spelen
  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    Storm? Een speler juist onder de top, dat ziet je toch.
  • E C

    2 jaar geleden
    Ongelooflijk dat Storm geen selectie ontvangt. Selecteert liever spelers die ergens op een buitenlands bankje zitten.Klinkt iets exotischer. Het is maar Mechelen.
  • wim cauwenberghs

    2 jaar geleden
    Weer wat oefenmatchen tegen Janneke en Mieke, we zullen weer een wereldploeg hebben, vooral bij de analysten die zo dwepen met de 1e plaats op de FIFA ranking die niets voorstelt en volgend jaar in Qatar als het echt om de knikkers gaat zal het weer niveau nihil zijn zoals gewoonlijk