Masked Singer
Volledig scherm
Masked Singer © VTM

LIVE. Winnares Miss Poes ontmaskerd in ‘The Masked Singer’: “Veel mensen kenden mij nog niet”

TVHet zit erop! De laatste deelnemers van ‘The Masked Singer’ hebben tijdens de finale-aflevering hun echte indentiteit onthuld. De winnares van de avond was topfavoriet Miss Poes. Wie zat er achter haar masker? En wie waren Konijn en Ridder? Bekijk hier alle ontmaskeringen én alle optredens van de avond.

15 reacties

  • Kim De Roeck

    2 jaar geleden
    Leuk programma om samen met het gezin te kijken, m'n dochters zijn er zot van. Camille, dikke proficiat, fantastische zangeres! Ook van de rest super gedaan! En voor de zagers en klagers, want die zijn er ook altijd he... zaag en klaag een beetje verder tegen jullie eigen ofzo aub...
  • Ivan Vergauwen

    2 jaar geleden
    Ik hoorde het al bij de eerste aflevering dat er weer ene bijzat. Het laatste wat je wil zien in een amusementsprogramma is een politieker die de populaire komt uithangen. Nee verdomd hij moet zijn job doen om het land op een deftige manier te besturen.
  • Limburger wereldburger

    2 jaar geleden
    Tijdens het vorige seizoen was er ook een politieker die meedeed, geen haan die ernaar kraaide. En nu kan het opeens niet meer volgens sommigen, die niet doorhebben dat het vooraf is opgenomen. Geweldig mooi programma.
  • rene de mondt

    2 jaar geleden
    Moet men zo aan kiezers geraken?
  • Axel Italis

    2 jaar geleden
    @Evy DeBaere: Allée je begrijpt de Chemie van dit programma! Goede tip: niet kijken! Wat is het tegendeel van een socialist? Dehaene heeft zo ook eens op rodeo stuur gezeten, indrukwekkend voor een politieker!
  1. “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenissen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten
    PREMIUM
    tv

    “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenis­sen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten

    Outreau, een klein dorp in het noorden van Frankrijk, werd in 2000 volledig door elkaar geschud toen meer dan 20 kinderen een vermeend pedofielennetwerk aan het licht brachten. Het begon bij één gezin, maar mondde uit in wel achttien arrestaties. Toch werden uiteindelijk dertien beschuldigden vrijgesproken na een verrassende onthulling in de rechtbank. Hebben de slachtoffers alles verzonnen? Of is een bende pedofielen nu onterecht op vrije voet? Netflix graaft naar de waarheid in de nieuwe docureeks ‘The Outreau Case: A French Nightmare’.
  2. Mediawatcher Mark Coenegracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”
    HLN Mediawatchers
    10

    Mediawat­cher Mark Coene­gracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”

    “Bart De Pauw was al van bij aanvang een verliezer. Met zijn eigengereide en onhandige aanpak heeft VRT-CEO Delaplace de hele affaire nu alleen maar nog erger gemaakt. Hij heeft zich daarbij ferm in eigen voet geschoten”. Dat zegt showbizzjournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘HLN Mediawatchers’. Na het welles-nietesspelletje over de uitzending van de reeks ‘Het proces dat niemand wou’, keken woensdagavond maar liefst 542.671 belangstellenden op VRT Canvas naar de eerste aflevering.