‘Konijn’ eindigt derde in ‘The Masked Singer’: “Ik heb vergaderingen moeten verplaatsen”

Dankzij zijn mooie zangstem en sterke podiumprésence dachten de speurders geen seconde dat Konijn een politicus kon zijn. En toch kwam Conner Rousseau in de finale van The Masked Singer uit het donzige pak. De Vooruit-voorzitter moest het afleggen tegen twee sublieme zangeressen en eindigde derde.

Eline Debie

LEES OOK. ‘Ridder’ wordt tweede in ‘The Masked Singer’: “Na operaties moest ik hard werken om terug te keren”

Konijn veroverde de harten van de vrouwelijke speurders, maar in de finale hadden zij niets te zeggen. De kijker koos voor een finaal duel tussen powervrouwen Ridder en Miss Poes, dus mocht Konijn zijn coole kop eindelijk afzetten. De schok bij de speurders en bij Niels Destadsbader was groot. “Wij gaan morgen samen padellen!”, riep de presentator uit.

“Het zijn gigantisch drukke weken geweest. Het was niet makkelijk om dit te combineren met mijn job”, gaf Rousseau na de ontmaskering toe. “Ik heb zelfs vergaderingen moeten verplaatsen.” Wanneer Destadsbader suggereert dat Conner beter in de muziek zou gaan met zijn mooie stem, heeft de politicus een antwoord klaar. “Dat ga ik jou niet aandoen, hè...”

Mogelijk liet je je misleiden door het Brussels klinkende accent van Konijn. “Ik heb al mijn teksten ingesproken met een vals accent”, geeft de politicus toe. “Gewoon om onnozel te doen.” Tips die je wél naar Conner konden leiden, waren onder meer de vele sneakers in de filmpjes. “Die verwijzen naar zijn veelbesproken ontmoeting met de koning, toen hij sneakers droeg”, geeft Niels mee na de ontmaskering. Kijkers merkten in een van de filmpjes ook de cijfercombinatie 201917438 op. Bij de verkiezingen in 2019 kreeg Rousseau 17438 voorkeursstemmen.

 ©  vtm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER