Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier koop je pasta met gigantische korting

De prijs van bloem dreigt op korte termijn te exploderen door de oorlog in Oekraïne en dat kan gevolgen hebben voor de prijs van pasta. De wekelijkse supertip van Promojagers België komt dan ook als geroepen. Ze ontdekten een knaller van een pastapromotie, met dank aan Albert Heijn.

15 reacties

  • anne heimes

    2 jaar geleden
    Erg gezond is iedere dag pasta eten wel niet.
  • Roel Hendrickx

    2 jaar geleden
    Duidelijk wij moeten mee gaan met onze digitale tijd en hamsteren van non-food producten is ideaal voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming!
  • Nick Caluwé

    2 jaar geleden
    waarom worden supermarkten die 'hamsteren' in deze tijden promoten niet beboet? Op het gezond verstand van de mens moet je niet meer rekenen tegenwoordig, dat merk je nu al aan de verkoop van bloem en olie. Maarja, als er geld met te verdienen valt, inclusief BTW, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Hypocriete wereld toch. Alles word duurder, hoe zit het met sihame de VZW verduisteraar? Krijgt ze, zelfs in deze tijden, nog steeds haar riante verloning? Het is er verdacht stil rond geworden..
  • Kirsten De Laet

    2 jaar geleden
    Aan hamsteren doe ik niet, ik heb de voorbije jaren een voedingsmiddelen voorraad aangelegd waarmee ik makkelijk een jaar verder kan. Vervallen of bederven gebeurt niet, het wordt opgegeten en opnieuw aangevuld. Tijdens de eerste maanden van de pandemie, toen iedereen vol grote schrik binnen zat, heb ik volop gewinkeld en mijn voorraad ferm aangevuld. Ik heb zélfs voeding welke tot 2035 gaat dus in geval van ramp hoef ik mijn kot niet uit en ook geen medemensen de kop in te slaan voor eten.
  • Kelly Verlinden

    2 jaar geleden
    Er is al wekenlang overal reklame voor pasta van Soubry. Mijn voorraad twee weken geleden al ingedaan. In de carrefour vorige week, 3 pakken kopen 3 gratis. En soubry is ook geen goede pasta, De Cecco veel beter en was ook in promotie weken terug.