De drie finalisten van 'The Masked Singer
Volledig scherm
De drie finalisten van 'The Masked Singer © Photo News

BV’s reageren op finale ‘The Masked Singer’: “10.000 maal sorry aan iedereen tegen wie ik heb moeten liegen”

ShowbizzVrijdagavond werd de finale van ‘The Masked Singer’ uitgezonden. Eindelijk kwamen we te weten wie er verscholen zat achter de maskers van Konijn, Miss Poes en Ridder én wie er met de overwinning aan de haal ging. Benieuwd hoe kandidaten en BV’s op de ontmaskering reageerden? 

34 reacties

  • Eddy Vercoutere

    2 jaar geleden
    Iedereen is toch vrij van doen wat hij wil in zijn vrije tijd. Proficiat aan alle deelnemers.
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Al wandelt een politieker op zijn kop door mijn straat, mij maakt het niet uit wat ze doen. Mijn keuze hangt volledig af van datgene ze in de politiek voor de gewone mens betekenen
  • Françoise Dupont

    2 jaar geleden
    Zo zie je dat onze politiekers goed show kunnen geven, ze kunnen ons al van alles wijs maken en nu gaan ze ons nog eens in onze woonkamer entertainen, volgende masked singer zou wel eens premier Alexander De Croo kunnen zijn, zeker kijken dwazeriken !
  • alexandra maes

    2 jaar geleden
    Was een fantastisch finale alle drie verdiend en al die zagers over 't konijn hij is nog jong en heeft dat goed gedaan kon goed zingen ook, ben ook niet voor hem als politiekers maar hij heeft dat goed gedaan was leuk om te zien.
  • Marc Claes

    2 jaar geleden
    Ik stem niet op die partij vroeger niet nu niet en nooit niet maar dat neemt niet weg dat hij mag doen in zijn vrije tijd wat hij wil dat is privé en een mens mag zich toch amuseren. Het is vorige zomer opgenomen voor de huidige crisis mocht hij dat de dag van vandaag gedaan hebben was het iets anders geweest, voor de rest een steengoed programma!