Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zat in het pak van Konijn in The Masked Singer.
Volledig scherm
PREMIUM
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zat in het pak van Konijn in The Masked Singer. © DPG Media

Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein

U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.

30 reacties

  • Guy Stanbel

    2 jaar geleden
    Nogmaals het bewijs dat politiek niet meer dan een poppenkast is, waar de rijken ons mee voor de gek houden... Zie World Economic Forum...
  • Danny duyvejonck

    2 jaar geleden
    Gelijk voor wie je stemt, er is geen enkele partij die de totaal verziekte situatie nog kan rechttrekken, er zijn er veel te veel die hun zegje moeten doen en uiteindelijk veranderd er niets. Het enige waar ze nog echt goed in zijn is palaveren, en hun pree opstrijken.
  • guido Bervoets

    2 jaar geleden
    Bart Dekort Dat programma was opgenomen in de zomer toen er nog geen sprake was van oorlog in Oekraïne en nog geen energiecrisis en we zelfs dachten dat de pandemie achter de rug was. En als Bart De Wever van een podium mag donderen verkleed als panda mag Conner Rousseau toch ook wel eens de populaire uithangen zeker?
  • Peter De waele

    2 jaar geleden
    ik denk dat de politicy ook nog een andere kant hebben,zijn ook maar mensen zeg. why not.
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    Terwijl er nog evenveel noodzaak is aan echte socialisten, gaat de huidige generatie lekker onnozel doen terwijl er vlakbij een oorlog woedt. Goe bezig zeker?