Union deelt beelden van boze Mazzu: “In de top eindigen is onmogelijk als je één helft zo speelt”

Belgisch voetbalLeider Union verslikte zich vrijdagavond in eigen huis tegen KV Oostende. Het werd 1-1 in het Joseph Mariënstadion. Gisteravond deelde de Brusselse club een video van een boze Felice Mazzu. “Hoe leggen jullie dat uit?”

7 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Toch niet vergeten dat de goal van Undav in minuut 83 duidelijk buitenspel was. Al bij al is een gelijkspel dus nog billijk. Kan iemand immers met zekerheid zeggen dat die ene bal over de doellijn was?
  • mario schelfthout

    2 jaar geleden
    Heinz Runes: niet alle beren dansen alleen voor geld, sommigen zijn blij met peanuts en dansen evenzeer,zoniet beter.
  • eric sels

    2 jaar geleden
    Ja Dirk net zoals Club het verleden jaar verdiende en toen zei je dat Genk het verdiende omdat die een goede eindronde speelden. Club was toen in de reguliere competitie al vijf speeldagen voor het einde kampioen
  • Michel Roman

    2 jaar geleden
    Ach , "toevallig" kon de VAR de doellijn niet trekken op de fase van het overduidelijk doelpunt voor Union , en had de lijnrechter "toevallig" een vliegske in zijn oog... Indien hier correct beslist wordt , dan wint Union gewoon deze wedstrijd .
  • Heinz Rumes

    2 jaar geleden
    Ja het kan verkeren zei Bredero en Union zal ook moeten aanvaarden dat het kampioenschap nog niet is gespeeld, dus als ze Club Brugge willen afhouden zullen ze anders en beter moeten spelen, als alle geleende spelers weg zijn is Union ook maar een gewone ploeg.