De Verraders
Volledig scherm
De Verraders © VTM

“Ik ben een verrader”: Loïc zorgt voor een plottwist van jewelste in ‘De Verraders’

TVOpschudding in ‘De Verraders’ maandagavond. Geen enkele bondgenoot werd vermoord en ook op de vraag wie de groep uit het kasteel zal verbannen, kregen de kijkers nog geen antwoord. Het spel nam immers een onverwachte wending en aan de basis van die plottwist lag niemand minder dan verrader Loïc. Hij verbaasde iedereen aan de ronde tafel met een mysterieus plan. “Ik ben een verrader”, klonk het plots. Waarna Loïc een speech begon die de bondgenoten én verrader Jamie-Lee helemaal in shock achterliet.

5 reacties

  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Het is een spel en moet gespeeld worden. Jamie Lee doet dat uitstekend. Ze wordt door bijna niemand verdacht nu door Hannelore maar die haar euro valt veel te laat. Geweldig hoe ze Walter naar huis heeft gespeeld. Als hij de kans kreeg deed hij het ook. Een spel moet je spelen doe je thuis ook niet om te verliezen. Slimme tactiek van Loïc maar ik vrees dat ze hem niet gaan geloven. Spannend!
  • bjorn waegemans

    2 jaar geleden
    Jamie-Lee, heeft alles opgeblazen, maar ze dacht wel dat ze de koningin was, naïviteit is toch mooi op die leeftijd.
  • Marcel Noels

    2 jaar geleden
    Maureen zit alleszins er ook ver naast, want ze stemde 2 of 3 maal op Hannelore terwijl dit een bontgenoot is. Idem voor Niels die 100% zeker was dat Hannelore een verrader zou zijn. Eveneens heeft Walter duidelijk gelijk dat je beter een advocaat kunt vertrouwen dan een influencer. Er is maar 1 iemand die de juiste verraders wist aan te duiden en dat is Hannelore. Top gedaan meid. Zo blijkt een journaliste dan toch veel slimmer te zijn dan een influencer. Influencer
  • Frederik Groessens

    2 jaar geleden
    Die Jamie-Lee wou effe met de aandacht gaan lopen door dubbel spel te spelen en Walter Damen eruit te krijgen...de 'koningin' van de verraders zoals ze zelf zei...komaan mens, je hebt het spel van de verraders helemaal om zeep gehaald door zitten te stoken met Walter aan te duiden om jezelf meer in de aandacht te brengen...Typische social media/influencer move zeker? als ik maar in de aandacht sta.
  • Noella Baeten

    2 jaar geleden
    Ik weet dat het het een spel is , maar voor mij mag die Jamie-Lee er direct uitgegooid worden. Als je een pact sluit moet je je daar aan houden en niet iemand een mes in de rug steken.