Nicole & Hugo maken zich klaar voor een moeilijke periode, nu Nicole aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Het oerkoppel vertelt in ‘Dag Allemaal’ over hun strijd tegen de ziekte en hun alles overwinnende liefde voor elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole & Hugo maken zich klaar voor een moeilijke periode, nu Nicole aan de ziekte van Alzheimer lijdt. Het oerkoppel vertelt in ‘Dag Allemaal’ over hun strijd tegen de ziekte en hun alles overwinnende liefde voor elkaar. © Wannes Nimmegeers

Nicole & Hugo verwerken samen haar alzheimerdiagnose: “Een andere vrouw zoeken? Waarom zou ik?”

ShowbizzHet leven is niet altijd lief geweest voor Nicole (75) en Hugo (74). Daar komt nu een klap van formaat bij: Nicole lijdt officieel aan de ziekte van Alzheimer. “Ik zou zo graag weten hoeveel tijd ik nog heb”, zegt Nicole. “Maar geen enkele dokter wil het mij zeggen.” Het ultieme showbizzkoppel vertelt in een emotioneel gesprek over hun strijd tegen de ziekte en hun onmeetbare liefde voor elkaar. “Mensen mogen ons niet met medelijden behandelen. We gaan nog léven. En op reis naar Saint-Tropez.”

16 reacties

  • Nadine Deconinck

    2 jaar geleden
    Dat is nu eens liefde voor elkaar, mooi,ik hun jullie nog vele liefdevolle jaten samen
  • Peter Vandeweert

    2 jaar geleden
    Mooie mensen mooi hart ik gun jullie nog een mooi leven
  • Erik Audenaert

    2 jaar geleden
    Sterkte lieve mensen .
  • DANIËL VONCK

    2 jaar geleden
    Hoe ontroerend mooi is de grenzeloze liefde tussen dit koppel 😢 Beste Nicole, je hebt een onmenselijke grote steun aan je zijde. Geniet beiden nog zoveel mogelijk van de rest van jullie leven ! Jullie zijn een prachtig koppel zonder sterallures. Héél veel sterkte voor jullie beiden ! ❤️
  • danny peeters

    2 jaar geleden
    Ik heb een enorme bewondering voor deze mensen. Geen ster allures en blijven zichzelf en bescheiden. En bovenop nog eens een koppel dat bij elkaar blijft ongeacht wat er gebeurd en weet wat werken in een relatie betekent. Veel koppels kunnen hier van leren, zeker als je ziet dat ze voor het minste uit elkaar gaan. Het lijkt wel mode.