‘Idool’ Peter Evrard blikt terug op overwinning: “Ik heb me nog lang geërgerd aan talentenjachten”

BVIn 2003 won Peter Evrard (47) de allereerste editie van ‘Idool’, waardoor Natalia zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. Bij JOE blikt hij terug op zijn deelname en vertelt hij hoe het nu nog met hem gaat. 

7 reacties

  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Juist olivier ik denk er juist hetzelste over al meer dan 40jaar hardere rock fan
  • James Williams

    2 jaar geleden
    Natalia was inderdaad de enige terechte winnaar. Nooit gesnapt waarom die rare überhaupt meedeed aan zo’n commercieel circus.
  • Sabine De Smet

    2 jaar geleden
    Ik was 20 jaar geleden samen met met toen 10-jarige zoon ook fan van Peter! Hij was zeker de verdiende winnaar maar Peter wou zijn eigen ding doen (respect daarvoor) wat niet werd geapprecieerd door de productie want die wilden daar natuurlijk zoveel mogelijk geld uitslaan. Natalia ging de commerciële tour op wat haar en haar entourage intussen een goed gevulde bankrekening heeft opgeleverd. Maar ik heb veel meer respect voor Peter die vasthield aan zijn principes!
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    20 jaar geleden en ziet er nog steeds hetzelfde uit :) Ik heb een paar jaar geleden een CD met zijn muziek van na die flutshow naar Metal en Hard Rock vrienden in de USA gestuurd. Die vonden hem stuk voor stuk keigoed en hebben die CD kapot gedraaid!
  • Kim Vanrooy

    2 jaar geleden
    @ Olivier Adams: Idd, in Vlaanderen is het enkel carnaval, schlager en dance. Voor échte muzikanten geen plaats.