BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hoe denken ze in Nederland over de komst van Overmars? Boskamp: “Dit kan alleen bij Antwerp”

AntwerpIn Nederland vielen ze van hun stoel gistermiddag. “Dat Marc Overmars zo snel weer in ere hersteld wordt, is opmerkelijk”, vertelt Sjoerd Mossou, voetbaljournalist van het ‘Algemeen Dagblad’. Johan Boskamp is verdeeld verrast: “Een overstap naar België had ik niet voorzien. Maar nu denk ik: dat kan ook maar bij één club en dat is Antwerp.”

55 reacties

  • Albert Grisar

    2 jaar geleden
    Gelieve deze club uit deurne niet te vergelijken met de stad Antwerpen aub.
  • Charles Leunens

    2 jaar geleden
    Als 1 moordenaar, 1 overvaller 1 tweede kans krijgt, waarom Overmars niet,als hij veroordeeld wordt, zijn veroordeling aanvaard, en zich herpakt, verontschuldigd tegenover deze vrouwen.
  • freddy de keyzer

    2 jaar geleden
    Laat ons aub wel wezen : Antwerp is geen topclub en zal het ook nooit worden hoor ! Er zijn betere ploegen op de parking rondom Antwerpen ! De Antwerpaanhang is blijkbaar blij met een dode mus ! Om echt mee te draaien aan de top is een heel nieuwe ploeg nodig. Geen enkele speler van de huidige kern is een topper.
  • Danny De Bock

    2 jaar geleden
    Omdat hij dickpicks heeft gestuurd mag hij niet meer werken?... Be serieus... Voor z'n aanklacht zal hij wel gestraft worden... De media heeft zich hierbij niet te moeien...
  • Lode goyens

    2 jaar geleden
    Zo zie je maar dat alles in voetbal rond geld draait en gewin. Moraliteit of ethisch handelen is in dit wereldje te hoog gegrepen. Educatieve waarde van voetbal? Nihil.