BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vijfde sponsor haakt af bij Antwerp na aanstelling Marc Overmars

AntwerpNu al vijf sponsors haken (al dan niet tijdelijk) af na de komst van Marc Overmars (48) als technisch directeur bij Royal Antwerp FC. VINCI Energies en Xior Student housing lieten vandaag weten dat ze dit seizoen wegblijven van de Bosuil. En er volgen er wellicht nog, want ook onder andere Port Of Antwerp twijfelt. Antwerp slaat intussen een mea culpa: “Wij hebben een cruciale fout gemaakt.”

402 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Elle devee : de nagel op de kop 👍 Gewoon de waarheid ! Juist verwoord !
  • Johan Frans

    2 jaar geleden
    De sponsors die nu afhaken , zijn gewoon uit op extra reclame en dit liefst zonder geld 💴 te moeten uitgeven ! En dan staan ze te roepen dat iedereen een tweede kans verdient… zal om te lachen zijn denk ik 😂
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Een sponsor sponsort niet uit liefdadigheid noch uit clubliefde maar om zich op een positieve manier in de kijker te zetten. Nogal logisch dat ze nu afhaken.
  • Marcus Camps

    2 jaar geleden
    Sponsors die zelf in de problemen zitten, gebruiken dit gewoon aan om van hun sponsorcontract af te komen en bovendien nog wat extra publiciteit te pakken door hun 'correct gedrag'. Zeer dubieus allemaal. Voor de rechtbank houdt het uiteraard geen steek. Overmars is niet veroordeeld en bovendien heeft een sponsor niks te maken met de interne keuken van de club.
  • gilbert Gijdé

    2 jaar geleden
    als men iets sponsoort,dan is het om je "naam"bekendheid te geven,liefst positieve bekendheid;maar daar gaan ze iemand aanvaarden die die naam besmeurt.Ghelanco zal nog alleen overblijven ,en die voorzitter heeft ook al geen te beste naam