BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONZE OPINIE. “In het schandaal rond het contactonderzoek staat Vlaanderen met de broek op de enkels”

Na de schandalen in de kinderopvang duikt voor de Vlaamse regering al een nieuw probleem op: een audit legt bloot dat er voor het contactonderzoek miljoenen euro aan ‘afwijkende’ facturen gevonden zijn. “Er is te laks omgesprongen met de controle op die facturen”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Over uw en mijn belastinggeld zou de overheid moeten waken als een havik. Dat lijkt ze niet te doen.”

46 reacties

  • Jan Vanstraat

    2 jaar geleden
    Wij zijn moderne slaven die gaan werken en zelfs geen onderdak kunnen kopen.Met onze centen wordt gesmeten alsof morgen niet meer bestaat daar er geen controle organen bestaan die onpartijdig zijn .
  • Eddy DESMET

    2 jaar geleden
    Het hele beleid van de Vlaamse regering met Jan Jambon op kop staat met de broek op de enkels. Geen enkele minister kan bogen op een onbesproken beleid. Niet bepaald om trots over te zijn.
  • Willem boone

    2 jaar geleden
    De politiekers zorgen uitermate goed voor hun eigen centen...met overheidsgeld wordt gesmeten...
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Het is hun schuld niet. Maar van deze die hun broek aftrekken. Ze wisten dat dat al eens kon gebeuren. Maar niet dat het elke keer weer zou gebeuren.
  • Norbert De Keulenaer

    2 jaar geleden
    Was er geen vlaamse slogan als: Wat je zelf doet, doe je meestal beter dixiet Jan Jambon. Wel vlaanderen, jullie doen het niet beter met uitschieters al Jambon, Beke, Crevits, Schouvliege en Weyts kan het moeilijk anders.