Mulder en Degryse over povere De Ketelaere: “Heeft hij dat geleerd van een Nederlander? Geef mij de schuld maar, ja!”

Rode DuivelsCharles De Ketelaere was naast Arthur Theate en Alexis Saelemaekers een van de drie jonge en relatief nieuwe Rode Duivels die zijn kans kreeg in Dublin, maar overtuigen deed ‘CDK’ niet. Een 5 op 10 gaven we hem in ons rapport. “Het was al te vaak net niet, hij had te weinig impact op het spel en was zoekende”. Ook in de VTM-studio was de aanvaller van Club een thema bij analisten Jan Mulder, Marc Degryse en Heleen Jaques.

75 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Op basis van één match Charles zo bekritiseren. Arm België. Deze jongen zal iedere Belgische voetbalsupporter in de toekomst nog met aangename verstomming slaan. Draagt Mbappé Frankrijk al of draagt Pedri Spanje al?
  • FRANKY COUSAERT

    2 jaar geleden
    Ik vraag me ook af waarom Tielemans kapitein ? wat met Mignolet ??? van deze groep enige leider en ervaring toch ? Kunnen we nog Preudhomme trainer maken VOOR het WK , aub , WK gaan we sws niet winnen hoor , kans gehad in Rusland
  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    De twee zeveraars analisten zouden beter afgevoerd worden. Gemakkelijk praten en geld verdienen.
  • Rony Lagace

    2 jaar geleden
    GA jullie eens inzien Dat De Ketelaere eigenlijk maar een gewone speler is ,lopen er zo een 100 tal rond op onze belgische velden
  • Patrick Braekeveldt

    2 jaar geleden
    Gelukkig is Mulder geen trainer want met zijn ouderwetse voetbalfilosofie zou zijn ploeg iedere match minstens 5 tegendoelpunten slikken !