Hans Vanaken is steeds meer ‘one of the boys’ bij de Rode Duivels: “Maar ook ik zal moeten vechten voor een plek op het WK”

Rode DuivelsEen nieuwe position switch - opnieuw op de acht - voor Hans Vanaken morgenavond bij de Rode Duivels? Hij past zich alleszins gemakkelijk aan: “Op den duur geraak je het gewoon.”

13 reacties

  • Maria Nuytkens

    2 jaar geleden
    Vanaken was de beste tegen de FC Kampioenen, hahahahaha ni moeilijk hé het spel was op zijn tempo afgesteld.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    @ Rob Vlam: Waar moet hij dan gaan spelen? Bij een staartploeg in de Premier League of een Spaanse of Italiaanse middenmotor? Zijn die sterker dan Club? Vergeet het maar.
  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Het was tegen Burkina Faso he jongens 😁hij is al in herfst carrière en speelt nog altijd bij... Brugge. Einde gesprek zeker
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Zonder Vanaken had het zowel gisteren als afgelopen weekend een catastrofe geweest dus wat meer respect voor Hans zou tof zijn 👍. Tweemaal wordt hij trouwens bij de uitblinkers gerekend. Dat Hans geen Messi of Ronaldo is, weet iedere voetbalkenner ook wel maar het is zonder twijfel één van de momenteel beste spelers van ons nationaal elftal 😉.
  • Hugo Wouters

    2 jaar geleden
    Typische reacties van ontkenners, de kwaliteiten van Hans Vanaken blijven ontkennen. Hij toont hier weer hoe efficient hij kan zijn. Dat deed hij al bij Lokeren en nog steeds bij Club. Heel nuttige en collectieve speler.