Jani bezoekt Jelle en Sophie in ‘Blind Gekocht: Jaren Later’: wonen ze nog in “f*cking Westrem”?

In de laatste aflevering van Blind Gekocht: Jaren Later gaat Jani Kazaltzis (42) langs bij de kandidaten uit het recentste seizoen van het programma. Hij brengt onder meer een bezoekje aan Sophie en Jelle, die heel erg baalden toen bleek dat Béa een huis voor hen had gekocht in “f*cking Westrem”.

ED

Aanvankelijk gaven Sophie en Jelle aan makelaar Béa mee dat Westrem een optie was voor hen, ondanks het feit dat ze liever in Wetteren zouden wonen. Later kwamen ze daar op terug, maar het kwaad was al geschied: Béa had net een huis in Westrem gekocht. Jani is benieuwd of de twee nu toch tevreden zijn in de deelgemeente waar vooral Sophie zich zo negatief over uitliet.

Op de koffie bij Rachid

Er wordt ook teruggeblikt op het meest besproken Blind Gekocht-verhaal: dat van Rachid en Cherida. Jani gaat een koffietje drinken met Rachid. Het Antwerpse koppel zette hun huis nog tijdens de opnames terug te koop. Niet om snel winst te maken, wel om in te trekken bij de zieke vader van Cherifa, klonk het. Toen het programma op de buis kwam, kochten ze echter een nieuw huis. Het leverde hen verontwaardigde reacties op, maar dat was “een investering voor later”, aldus Rachid.

LEES OOK. Cherifa en Rachid verkochten hun huis in ‘Blind gekocht’, maar hebben intussen al een nieuw: “Investering voor later”

Ook Linda en haar zoontje Daan, wier woning in Antwerpen volledig werd vernield door een gasexplosie, krijgen Jani over de vloer. Het nieuwe seizoen van Blind Gekocht gaat volgende week donderdag van start, zoals vanouds op Play4.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER