©  BELGA

Kersvers Miss België reageert op kritiek: “Neen, ik heb geen plastische chirurgie laten uitvoeren”

Sinds ze zaterdag werd verkozen tot de nieuwe Miss België, ligt Chayenne Van Aarle onder vuur op social media. Veel critici menen dat de 22-jarige Antwerpse al (meermaals) aan haar uiterlijk liet sleutelen. “Ze is duidelijk al geopereerd”, zo klinkt het vaker. Iets wat de Van Aarle zelf met klem ontkent. “Je mag mijn gezicht gerust komen aanraken.”

mtm
Bron: Sudinfo

LEES OOK. Kasteelvrouw was ze al, nu draagt Chayenne van Aarle (22) ook een kroontje: dit is de nieuwe Miss België

Op TikTok, op Facebook, op Instagram… Op zowat alle social media circuleren er heel wat negatieve berichten aan het adres van kersvers Miss België Chayenne Van Aarle. Sommigen hebben gewoon kritiek op het feit dat het “weer een Vlaamse” is, maar de meesten beschuldigen de jonge vrouw ervan al meermaals plastische chirurgie te hebben ondergaan en dus geen “natuurlijke schoonheid” te zijn. “Ze is duidelijk al geopereerd.”

Klopt niet, zo reageert Van Aarle bij Sudinfo. “Ik vind het jammer dat de mensen zoiets denken. Je mag mijn gezicht komen aanraken. Het klopt dat mijn gezicht tijdens de kroning erg gezwollen was, maar dat was van de vermoeidheid en de stress. Dan heb ik dat vaker. De jurk zat ook erg strak. Nu de druk is afgenomen, is mijn gezicht weer normaler. Ik ben echt niet geopereerd.”

De vorige Miss België, Kedist Deltour, heeft intussen wat advies gegeven aan haar opvolgster: “Lees al die opmerkingen op social media niet”. “De nieuwe missen worden elk jaar toch gewoon afgekraakt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer