Eerste aankoop in ‘Blind Gekocht’ loopt volledig fout: deelneemster wil uit programma stappen

Het vierde seizoen van Blind Gekocht start met een valse noot. Na het bezichtigen van het huis dat makelaar Béa met hun budget van 1 miljoen euro kocht, wil onderneemster Caroline uit het programma stappen. “Neem het maar op: het Blind Gekocht-avontuur mag voor mij hier en nu stoppen”, zegt ze in tranen.

ED

LEES OOK. Koppel uit Grobbendonk heeft recordbudget van 1 miljoen euro in ‘Blind gekocht’: “In onze schaarse vrije tijd willen we genieten van wat luxe”

De bezichtiging van de villa in Beringen begint meteen slecht voor Filip en Caroline. Het koppel hoopt op een ruime, moderne villa met veel rust en privacy. Lintbebouwing is de grootste nachtmerrie van Caroline. In de eerste ruimte van het gekochte huis valt het de onderneemster helaas meteen op hoe dichtbij de buren zijn. “Ik wil niet dat als ons raam openstaat, dat ze onze gesprekken kunnen horen”, klinkt het teleurgesteld. “Dat is nu wat ik bedoel met lintbewoning”, zegt ze stellig, ondanks de meters grond tussen de huizen.

Het huis in Beringen dat Béa kocht voor Filip en Caroline. ©   Play4

De leefruimte en keuken brengen even soelaas, want daar lijken de buren verder weg. “Zo belachelijk”, zegt Caroline beschaamd, wanneer ze beseft dat ze zich net onterecht boos maakte. Of toch niet? In de preview voor volgende week is te zien dat Caroline totaal overstuur uitroept dat ze wil stoppen met het programma.

“Hier ontbreken kamers, hier ontbreken dressings, hier ontbreekt een studio, hier ontbreken badkamers”, klinkt het in de tweede aflevering. Nieuwe presentator Jani staat er verbouwereerd bij. “Er mag hier een bord ‘te koop’ op komen. Het mag voor mij hier gewoon stoppen, heel het Blind Gekocht-avontuur.”

Filip en Caroline woonden al in hun droomhuis, maar het stond op de verkeerde plek. Grobbendonk ligt op 45 minuten rijden van hun zaak, binnenspeeltuin Tarzan en Jane in Heusden, en die afstand kost hen te veel tijd met hun kinderen. Dus zette Béa met een miljoen euro en een serieuze verlanglijst op zak de zoektocht naar een nieuwe thuis in. Zonder veel succes, lijkt het.

Blind Gekocht, donderdag om 20.40 uur op Play4.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER