Gloria Monserez gaat 'The Voice' presenteren
Volledig scherm
PREMIUM
Gloria Monserez gaat 'The Voice' presenteren © VTM

Gloria Monserez wordt nieuwe presentatrice van ‘The Voice’ naast ‘haar’ Aaron Blommaert: “Hij maakte me wegwijs in de VTM-gangen”

BVGloria Monserez wordt de nieuwe presentatrice van ‘The Voice van Vlaanderen’. De 20-jarige Ketnetwrapster valt in voor de pas bevallen An Lemmens (41) die geniet van haar moederschapsrust. Opvallend: Gloria presenteert zo aan de zijde van Aaron Blommaert, van wie al maanden gezegd wordt dat ze een koppel zijn. “Hij zorgt voor rust achter de schermen.”

  1. SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente
    HLN Shop

    SOS onkruid: hoe pak je het snel en eenvoudig aan? Met deze vijf toestellen is je tuin klaar voor de lente

    Om van je buitenruimte opnieuw een paradijselijke place to be te maken, steek je best zo snel mogelijk de handen uit de mouwen. Dit hoeft evenwel niet het einde van je ontspannen weekendjes in te luiden: met het juiste gereedschap zie je meteen resultaat, zónder je uit de naad te moeten werken. HLN Shop stipt een handvol hulpmiddelen aan waarmee het onderhoud van je hof kinderspel wordt.
  2. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”