Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Beerschot BEE
1
EINDE
3
Club Brugge CLU
  • 66' Goal Lawrence Shankland
  • Noa Lang Goal 19'
  • Mats Rits Goal 49'
  • Charles De Ketelaere Goal 54'

De druk weer bij Union: Club rijdt Beerschot in de vernieling, met Skov Olsen als chauffeur

Jupiler Pro LeagueClub Brugge zet Union onder druk. Blauw-zwart won met 1-3 na negentig minuten eenrichtingsverkeer op het Kiel. Met Skov Olsen die Beerschot de vernieling in reed. Club-coach Alfred Schreuder: “Zeven overwinningen op een rij? Het spel is ook gewoon beter.” 

16 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Wat een schitterende aanwinst is Andreas Skov Olsen toch 😍👍👌. Nu Noa er ook net op tijd bovenop komt, gaan we vlammen in de Champions Play Offs.
  • Rudy Claes

    2 jaar geleden
    Met 7 achtereenvolgende overwinningen in competitie en 23 doelpunten ...toch niet slecht dacht ik 😉
  • Tamara Thys

    2 jaar geleden
    Het enige dat telt zijn de 3 punten. Hopelijk de achterstand nog wat verkleinen en halveren. In de play offs weet je nooit, dat is zo als in het casino. Weg met de play offs aub
  • Patrick Vandeputte

    2 jaar geleden
    Ongelooflijk hoeveel supertrainers er in België zonder werk zitten. Toch zeker als je sommige reacties leest.
  • matthieu croegaert

    2 jaar geleden
    Schreuder’s tactisch plan is ongelooflijk goed … kijk maar naar zijn resultaten. Als je iets van voetbal kent begrijpt je dat hij met 5 spelers achteraan speelt waarvan 2 opkomende flanken.. een opstelling dat veel topclubs gebruiken
  1. Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderweireld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26
    1

    Minda en de ren van z’n leven, pijnlijk moment voor Alderwei­reld en toch nog rood Thiago: alle highlights van speeldag 26

    Met nog vier speeldag te gaan in de reguliere competitie is money time aangebroken. Vooral in een intense derby tussen Cercle en Club Brugge liepen de emoties hoog op na de wereldse solo van Alan Minda, Ecuadoraanse middenvelder van Cercle, en de tweede gele kaart voor Igor Thiago, zodat de spits van Club de topper van zondag (13u30) thuis tegen Anderlecht mist. Op de Bosuil zal Toby Alderweireld geen goede herinneringen overhouden aan de komst van KV Mechelen: op slag van rusten gleed hij uit voor een penalty en liet hij na om er zo 1-0 van te maken, waarna Antwerp nog de boot inging.
  2. Rik De Mil staat voor speciale terugkeer naar Club: “Ik zou info kunnen vragen, maar ik wil mijn Brugse vrienden niet in die positie brengen”
    PREMIUM
    4

    Rik De Mil staat voor speciale terugkeer naar Club: “Ik zou info kunnen vragen, maar ik wil mijn Brugse vrienden niet in die positie brengen”

    “Ik zie ál hun matchen. En ja, ik denk nog steeds mee met Mechele of Nusa.” Na amper vier weken al keert Rik De Mil (42) als trainer van Westerlo terug naar het vertrouwde nest. Een gesprek met de voormalige cultuurbewaker over ‘zijn’ Club Brugge, Ronny Deila en het leven als assistent of T1: “Ik zou álles kunnen weten, maar ik wil mijn Brugse vrienden niet in die positie brengen.”