ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

Martínez: “Denken dat België en Kroatië zomaar doorstoten is fout” - Alderweireld: "Laat ons in schaduw maar voor verrassing zorgen”

WK voetbalKroatië, Marokko en Canada. Dat zijn de drie tegenstanders van de Rode Duivels in de groepsfase van het WK in Qatar. Bondscoach Roberto Martinez verwacht moeilijke wedstrijden: “Als we niet op ons best zijn, krijgen we problemen in deze groep.” Ook Toby Alderweireld, actief in de Qatarese competitie, is op zijn hoede: “Lastig, maar op een WK zijn er nu eenmaal geen makkelijke matchen.”

4 reacties

  • Andy Staelens

    1 jaar geleden
    Alderweireld: voor mij zal het geen verrassing worden, ik weet dat jullie na 1 weekje mogen afbollen. Kunnen altijd zeggen dat het jullie ginder niet aanstond.
  • marc coenen

    2 jaar geleden
    Kijk naar Nederland man ,die halen een top trainer met palmares en zijn er terug bovenop. Stap a.u.b op man hou de eer aan jezelf , zodat er een plaats vrijkomt voor een trainer die weet hoe prijzen pakt op top niveau.
  • Paul Verbeeck

    2 jaar geleden
    Het paraplu trekken is al begonnen, ze zoeken nu al uitvluchten ingeval van vroegtijdige aftocht . Dat beloofd , ze zouden beter direct thuis blijven met deze instelling.
  • Gunther Persoon

    2 jaar geleden
    Eerste succes zou zijn Martinez vandaag nog aan de deur zetten,dan maken we waarschijnlijk meer kans om door te stoten