Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP

Benzine goedkoper, diesel en stookolie duurder

De maximumprijzen van benzine en diesel worden woensdag aangepast. Terwijl benzine goedkoper wordt, stijgt de prijs van diesel, zo meldt de federale overheidsdienst Economie dinsdag. Ook stookolie wordt duurder.

18 reacties

  • phil smedts

    2 jaar geleden
    De Europese gemeenschap die van zichzelf beweert dat ze zo een sterke economische macht vertegenwoordigen, zouden beter sancties nemen tegen bedrijven en landen die van deze situatie profiteren door woekerprijzen voor allerlei produkten te vragen. Helaas verdedigen onze politici liever de belangen van allerlei bedrijfslobbygroepen dan dat van de burger die ze verondersteld worden te vertegenwoordigen.
  • daniel goolaerts

    2 jaar geleden
    De olie fluctueert sinds een maand tussen de 100 en de 110 $, de Euro rond de 1,10 $ wie manipuleert onze prijzen voor diesel ? Kan iemand daar op antwoorden ?
  • An Vanden Bossche

    2 jaar geleden
    Ik zie geen auto minder rijden.
  • Dirk Vanvuchelen

    2 jaar geleden
    1,8 cent duurder volgens informazout
  • julien kuse

    2 jaar geleden
    Ik snap het echt niet diesel en benzine worden gewonnen uit aardolie en hebben beiden biologische toevoegingen de aardolie wordt duurder maar alleen de dieselprijs gaat omhoog de benzineprijs daalt zelfs denken die nu echt in Brussel dat wij achterlijk zijn?