Jo Hens en Simon Nuytten.
Volledig scherm
Jo Hens en Simon Nuytten. © Kristof Ghyselinck/Instagram: nuyttensi

‘Familie’-acteur Jo Hens steekt Bazart-gitarist Simon Nuytten hart onder de riem: “Gewoon accepteren en keihard rocken”

BVOp dinsdag deelde Simon Nuytten (29) een openhartig bericht op sociale media. De Bazart-gitarist deelde op Instagram een reeks foto’s waarop hij te zien is met een ‘broske’. In het onderschrift dat bij de post hoort, vertelt Nuytten dat hij al jaren worstelt met het feit dat hij kalende is. “Je haar verliezen is kut, zeker op jonge leeftijd”, klinkt het onder meer. Wij vroegen ‘Familie’-acteur Jo Hens (33), die al acht jaar kaal is, om een reactie.

5 reacties

  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Er zijn altijd mensen die kaalheid minimaliseren en het niet erg vinden zolang het hunzelf niet treft. Als je dan ook nog eens geboren bent met een schedelafwijking (Craniosynostose) en er absoluut niet uitziet zonder haar kan ik u verzekeren dat dit geen pretje is. Overal nagestaard worden en zelfisolement zijn mij niet vreemd.
  • peggy schoonejans

    2 jaar geleden
    Er zijn ergere dingen in het leven dan kaal worden heb op mijn 41 ste kanker overleeft en ben daar heeeel dankbaar voor .veeeel erger zijn al die jonge mensen die sterven aan kanker of andere ziektes zoals cercle doelman 28 j enz Dus ni klagen en zagen maar leven en proberen te genieten
  • Christelle Belaey

    2 jaar geleden
    Is charmant. Geeft karakter 👍🏼
  • Rudolf van Rooy

    2 jaar geleden
    Waar verstand zit kan geen hair groeien
  • Maurice Van der Leene

    2 jaar geleden
    Ja ik heb het daar toch ook moeilijkheden mee met kaal worden alhoewel dat dit voor zeer veel mensen geen probleem is! integendeel sommige mensen zien er zelfs zeer goed uit met die kale knikker het staat je of het staat je niet hé!