Emoties laaien hoog op bij miljonairskoppel in ‘Blind Gekocht’: “Er mag een bord ‘te koop' op komen. Het stopt hier”

TVEen nieuwe aflevering van ‘Blind gekocht’ betekent nieuwe verbouwingen, onzekerheden, twijfels, aankopen. Het ondernemerskoppel Caroline en Filip heeft maar liefst één miljoen euro veil voor hun droomwoonst. Ze hebben dan ook hoge eisen. “Er mag hier een bord ‘te koop' op komen. Het stopt hier.”

58 reacties

  • Yvonne Swiers

    1 jaar geleden
    Ik voel soms plaatsvervangende schaamte. Dat mensen zo ondankbaar kunnen reageren voor het fantastische werk wat er gedaan is . En een biefstuk verwachten voor de prijs van een gehaktbal. De huizen zijn al zoveel goedkoper dan in Nederland
  • Christiane Moyaerts

    2 jaar geleden
    Goed programma, hier zien jonge mensen welke mogelijkheden er zijn met verbouwen van een bestaande woning. Bart en Bea kunnen de smaak van de kopers heel goed aanvoelen. In Nederland word dit ook goed gebracht en zijn de kopers vlugger tevreden. Hier hebben ze onrealistische eisen en willen teveel voor hun geld. Door de vele sponsoren word dat mogelijk waardoor een verkeerd beeld gevormd word over de echte verbouwing kosten die veel hoger zijn.
  • An Liekens

    2 jaar geleden
    gratis reclame voor de zaak
  • fabienne vanbraeckel

    2 jaar geleden
    De makers moeten de mensen geven wat ze zoeken. Geen lintbebouwing gevraagd. Doen ze veel, ook met de inrichting,doen wat zij willen. Nedetland doet doet veel beter,daar houden ze wel rekening met de wensen van de kopers. Zou ik nooit doen in belgie.
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    In Nederland is het inderdaad veel beter, enkel door de mentaliteit van de deelnemers al. Daar zijn sommigen al blij als ze hun huis zien dat zelf nog moet verbouwd worden. Hier moeten ze allemaal het dikste van het dikste hebben en dan zijn ze nog niet content. België is een verdorven land geworden met veel egoïsme en arrogantie.