RV
Volledig scherm
© RV

Oud-minnares Poetin zet flat in Sint-Petersburg te huur: dit “erg onvolwassen begrip van luxe” kost 9.000 euro per maand

Ze wordt een “goede vriendin” (lees: oud-minnares) van de Russische president Vladimir Poetin genoemd en dat heeft haar duidelijk geen windeieren gelegd. Svetlana Krivonogikh (47) zou volgens ‘BBC News Russian Service’ een in het oog springend appartement in Sint-Petersburg proberen te verhuren voor de prijs van ruim 9.000 euro per maand (kosten inbegrepen). Op sociale media wordt echter de draak gestoken met het gebrek aan stijl van de flat én de vergelijking gemaakt met het penthouse van Donald Trump in New York.

21 reacties

  • Lisette Theunis

    2 jaar geleden
    Mooie locatie, maar een lelijk en smaakloos interieur. Een beetje zoals haar rijke sponsor.
  • Youssef Graidia

    2 jaar geleden
    Ik vind het voor 90% mooi, de overige 10% is net dat iets teveel kitsch maar alsnog zou k het met plezier aannemen als k het zou krijgen
  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Ik zou zo onmiddellijk een vliegtuig boeken, valiesje, ik vind het prachtige luxe. Maar...zoveel geld per maand heb ik niet.
  • Thomas Vervoort

    2 jaar geleden
    Rijk betekend niet smaak he. Veel super rijke kopen iets omdat het duur is; niet omdat het mooi is.
  • Renee Gaillard

    2 jaar geleden
    Lieve deugd ! daar wil ik zelfs niet gratis wonen. Wat een monsterlijke meubels en interieur, om nachtmerries te krijgen ! Nee, niet jaloers, mijn bungalowke is lekker gezellig en ik heb héél lieve buren. Doe het maar na, Putin.