Jessica Simpson is trots op haar lichaam.
Volledig scherm
Jessica Simpson is trots op haar lichaam. © Instagram @jessicasimpson

Na jarenlange gewichtsschommelingen toont Jessica Simpson trots haar lichaam: “Eindelijk draag ik een bikini”

CelebritiesJarenlang had ze serieuze gewichtsschommelingen, maar sinds kort zit Jessica Simpson (41) beter dan ooit in haar vel. Dat maakte de zangeres wereldkundig door op Instagram te pronken in een bikini. “Ik ben 45 kilo verloren en dat heeft me bloed, zweet en tranen gekost”, schrijft ze.

5 reacties

  • Nathalie Laporte

    2 jaar geleden
    Jessica Simpson mag er zeker wezen, maar een vrouw met iets meer vlees zeker ook! Een knap verzorgde vrouw, met welk gewicht dan ook, is een schoonheid! En al zeker als ze dan ook nog lekker ruikt...
  • Marc Wouters

    2 jaar geleden
    Mooie prestatie, maar het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn om op gewicht te blijven hoor... Ik sta al enige tijd op mijn perfecte gewicht en kan dat zo houden. Hoe: Intermittend Fasting (IF), vaak keto-lunches, geen suiker, in het algemeen letten op koolhydraten. Dat maakt dat ik ook uitspattingen kan doen zonder enig gevolg.
  • Vumilia Namushosi

    2 jaar geleden
    Bravo
  • Wendy Van Meel

    2 jaar geleden
    Belachelijk. Zelfs met een maatje meer/ volslanke dames zien er prachtig uit in een bikini. Wij dames dragen wat we willen en wegen hoeveel we willen. De rest moet zwijgen en zijn hoofd omdraaien als het ze niet aan staat. Een vrouw met rondingen en maatje meer is trouwens vele mooier en vrouwelijker dan een mager panlat vol plastic.
  • Erwin Werwaarts

    2 jaar geleden
    Wie vecht kan verliezen , maar wie niet vecht kan niet winnen . Proficiat .