©  AFP

Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigen geruchten: koppel is verloofd

Een ring om haar vinger was het enige wat nodig was om de geruchtenmolen op gang te trekken. Nu heeft acteurskoppel Jennifer Lopez (52) en Ben Affleck (49) bevestigd: ze zijn verloofd. Opnieuw, want ook toen ze twintig jaar geleden voor het eerst samen waren, vroeg Affleck zijn vriendin al snel ten huwelijk.

(eadp)
Bron: People, Twitter

Jennifer Lopez heeft het nieuws zelf gedeeld via haar nieuwsbrief On the JLo die ze deelt met haar “inner cicrlce” zoals de ontvangers noemt. In haar boodschap aan de fans zat ook een clip, waarbij Lopez vol bewondering naar een gigantische, groene diamant aan haar ringvinger keek. Een beeld dat ook haar zus deelde via sociale media. Ook Lopez zelf deelde een videootje op haar Twitter-account met een emoji van een ring met een diamant, maar verklapte daarin nog niets.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet voor het eerst dat het koppel verloofd is. Tussen 2002 en 2004 hadden ze al een relatie, waarna Ben Affleck al snel de vraag stelde. Maar in januari 2004 verbrak het verloofde koppel hun relatie. De overvloedige media-aandacht werd hen te veel. Om elkaar vorig jaar opnieuw te vinden – tot grote vreugde van de fans –, en verliefder dan ooit op te duiken op de rode loper.

Slimmer, ouder, meer ervaring

“We zijn ouder en slimmer nu, we hebben meer ervaring en zitten op verschillende plaatsen in ons leven. We hebben kinderen nu, en we moeten ons zeer bewust zijn van die dingen”, vertelt Lopez onlangs aan het Amerikaanse magazine People over hoe het nu anders is dan achttien jaar geleden tussen hen. Lopez heeft een veertienjarige tweeling – dochter Emme en zoon Max – met ex-man Marc Anthony. Affleck heeft drie kinderen met ex-vrouw Jennifer Garner: Violet (16), Seraphine (13) en Samuel (10).

 ©  AFP

Voor Affleck wordt het zijn tweede huwelijk. Met Garner was hij tien jaar getrouwd, toen ze in oktober 2018 uit elkaar gingen. Lopez stapt voor de vierde keer in het huwelijksbootje. Met haar eerste echtgenoot Ojani Noa ging ze in 1998 na twaalf maanden uit elkaar. Met choreograaf Cris Judd was ze twee jaar getrouwd. Haar derde huwelijk,met Anthony met wie ze haar kinderen deelt, hield zeven jaar stand van 2004 tot en met 2011. De Marry me-actrice had tot vorig jaar ook al trouwplannen met oud-honkballer Alex Rodriguez. Ze was verloofd toen ze na vier jaar toch uit elkaar gingen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer