Koen De Bouw als 'Professor T'
Volledig scherm
PREMIUM
Koen De Bouw als 'Professor T' © VRT

Koen De Bouws ‘Professor T.’ valt nog steeds in de prijzen: “Begrijp niet waarom VRT geen nieuw seizoen maakt”

TVHet is de gift that keeps giving. Ook drie jaar na de laatste uitzending in Vlaanderen blijft ‘Professor T.’ internationaal in de prijzen vallen. Rijk wordt Koen De Bouw (57) er niet van, “terwijl ik dat personage toch heb geboetseerd”, maar erkenning krijgt hij van over de hele wereld. “Laatst nog stuurde een Schotse fan me zijn whisky-collectie.”

18 reacties

  • Jean Gobin

    2 jaar geleden
    waarom ? omdat ze niet mogen van de aandeelhouders van STREAM die in de beheerraad zitten van vrt...
  • Hendrik Goris

    2 jaar geleden
    Het is idd niet eerlijk dat acteurs geen vervolgrechten krijgen. Een muzikant die bij de opname van een liedje speelt, krijgt (een klein beetje) geld iedere keer het opnieuw afgespeeld wordt. Om de een of andere duistere reden is dat niet zo voor acteurs. De Kampioenen zijn één keer betaald en het wordt honderd keer uitgezonden. Die mensen hebben ook recht op hun deel net zoals andere artiesten.
  • Hendrik Goris

    2 jaar geleden
    Het is idd niet eerlijk dat acteurs geenvervolgrechten krijgen. Een muzikant die bij de opname van een liedje speelt, krijgt (eenklein beetje) geld iedere keer het opnieuw afgespeeld wordt. Om d eeen of endere duistere reden is dat niet zo voor acteurs. De Kampioenen zijn één keer betaald en het wordt honderd keer uitegzonden. Die mensen hebben ook recht op hun deel net zoals andere artiesten.
  • Marc Van der Vloedt

    2 jaar geleden
    De verbeelding die eindelijk ((on)duidelijke taal) spreekt ! TOP REEKS. Een soort navolging bij "Lisa" met haar stem en geluidsfragmenten van gedachtegangen.
  • Johnny struys

    2 jaar geleden
    Verleden week was ik toevallig op de markt van Veurne en toen waren ze daar bezig met opnamen voor Professor T. Dus eigenaardig als Koen De Bouw zegt dat er géén nieuwe reeks komt ?