Marlène de Wouters was van bij de start van VTM tot haar vertrek in 2002 één van de leading ladies van de zender.
Volledig scherm
PREMIUM
Marlène de Wouters was van bij de start van VTM tot haar vertrek in 2002 één van de leading ladies van de zender. © VTM

Voormalige manager Marlène de Wouters: “Haar contract bij VTM werd niet verlengd omdat de zender een andere richting uit wilde”

Showbizz“Het vertrek van Marlène bij VTM had niets met #MeToo te maken. Dat haar exclusiviteitscontract niet verlengd werd, leek me toen een logische zakelijke beslissing van de zender.” Dat zegt Rick Tubbackx, de voormalige manager van Marlène de Wouters. “De zender wilde een andere richting inslaan.” Daarna zijn nog nieuwe gesprekken geweest tussen de Wouters en de zender, waar Tubbackx niet bij was. “Over die gesprekken kan ik niets zinnigs zeggen.”

80 reacties

  • Caroline Buyze

    2 jaar geleden
    Beste meneer Tubbackx, zoals je zelf mooi verwoord u was niet bij de laatste gesprekken en ik vermoed ook niet bij de momenten dat er sprake was van grensoverschrijdend gedrag dus lijkt het me echt niet uw plaats om hier enige vorm van reactie te geven. Onbegrijpelijk hoe u denkt dat uw mening hier dan ook nog maar enigszins een meerwaarde is. Of het verhaal wel of niet waar is laat ik verstandelijk in het midden want ook ik was niet aanwezig maar als je nu een beetje respect had deed ook u dit
  • Werner hofmans

    2 jaar geleden
    Deze man mag niet gespaard blijven zo kan hij verder doen namen noemen zo stopt het
  • Jeanpol Buyle

    2 jaar geleden
    Het zoveelste verhaal dat 20 jaar later opduikt. Op het moment zelf:geen vuiltje aan de lucht. Waar zijn we nu toch mee bezig zeg...
  • Alain Van ranst

    2 jaar geleden
    Dan zou ik nu namen noemen. Anders blijft het in de doofpot
  • Francois Sals

    2 jaar geleden
    weer een verhaal na jaren en jaren, ze moet namen noemen anders moet ze zwijgen of wil ze weer even in de belangstelling komen te staan !!