©  VTM

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ doet nu ook mee aan ‘Welkom in de familie’

Nuria Gilizintinova, gekend van het programma Blind getrouwd, zal deze week te zien zijn in het VTM-programma Welkom in de familie. En die ervaring begon al chaotisch toen ze ‘ontvoerd’ werd door presentatrice Julie Van den Steen.

Nuria raakte bij het Vlaamse publiek vooral bekend via haar deelname aan het eerst seizoen van het VTM-programma Blind getrouwd. Zij stapte toen in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke. De twee zijn nog altijd samen en hebben ondertussen twee zoontjes.

Maar komende woensdag krijgt Nuria een ander gezin. Voor eventjes neemt ze het leven van Kelly over in het programma Welkom in de familie. In die spelshow dompelt presentatrice Julie van den Steen een kandidaat onder in een onbekend gezin om er een week lang de plek van een familielid in te nemen. Aan het einde van de week moeten zij achterhalen van wie ze de plaats hebben ingenomen.

Nuria krijgt er zo ineens vier tienerdochters bij. “In mijn hoofd zijn tienermeisjes gelijk aan drama en ik heb er vier. Dat is dus gelijk aan drama maal vier. En een man zonder haar, dat ben ik ook niet gewoon”

Het avontuur van Nuria begon ook al chaotisch nadat Van den Steen zich samen met de twee jonge zoontjes van het koppel verstopte in de slaapkamer om Nuria te verrassen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER